www.smartsystem.ro este un magazin online care apartine companiei SC CASILINA MATSYS SRL. cu sediul social in Brasov, 13 Decembrie 94, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J08/962/2019, CUI RO40709070

Site: www.smartsystem.ro si subdomeniile acestuia
Utilizator - orice persoana fizica sau juridica care accesseaza site-ul de pe un dipozitiv fix sau mobil, cu sau fara inregistrare (cont). Logarea si crearea contului reprezinta exprimarea acordului cu privire la clauzele specifice din sectiunile Termeni si Conditii, Utilizare Cookies si Politica de Confidentialitate.
Continut -  toate informatiile publicate pe www.siteclient.ro, inclusiv imagini.
Cumparator - orice persoana fizica sau juridica care se inregistreaza pe site si efectueaza o comanda, cu sau fara creare de cont.  
Cont - sectiune formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite cumparatorului efectuarea de  comenzi pe siteul www.siteclient.ro. Contul include informatii precum nume, prenume, cod numeric personal, parola, adresa de livrare, numar de telefon si istoricul comenzilor. Utilizatorul isi asuma ca toate datele sunt corecte, complete si actualizate. 
Cos de cumparaturi - sectiune din site in care utilizatorul poate sa adauge produsele favorite sau selectate si pe care urmeaza sa le achizitioneze. Cosul poate fi actualizat oricand, chiar si inainte de plasarea comenzii. 
 

Comanda - documentul electronic prin care cumparatorul transmite vanzatorului intentia sa de a achizitiona produse de pe site. 


Contractul - conventie intre vanzator si cumparator ce cuprinde clauze acceptate de ambele parti de la distanta, fara prezenta fizica si simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Pret - contravaloarea produselor este exprimata in lei si contine TVA. Pretul este afisat in clar pe factura, inclusiv pretul transportului.

  • In cazul in care pretul este afisat gresit, inclusiv din cauza faptului ca a fost introdus gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea produsului cu anuntarea clientului telefonic sau prin e-mail in cel mai scurt timp.

Tranzactia - incasarea sau rambursarea unei sume rezultate din vanzarea unui produs prin intermediul www.siteclient.ro
Forma de comunicare - prin intermediul mijloacelor electronice sub forma scrisa. Ocazional, daca persoana a bifat ca este de acord cu primirea de oferte si promotii, se pot transmite mesaje prin intermediul email-ului care contin oferte si promotii curente sau viitoare, campanii de retargetare, sondaje de opinie sau informatii cu caracter general.