Cuvantul de ordine este SIGURANTA. Fie ca este vorba despre siguranta noastra si a familiei noastre acasa, fie ca este vorba despre sistemele de paza si securitate de la locul de munca sau despre protectia institutiilor, numitorul comun il reprezinta sistemele de securitate inteligente. Solutiile propuse de Casilinamatsys sunt echipamente “smart” produse in Italia care ofera garantia protectiei dorite.

DE CE SA NE ALEGI PE NOI SI SA FOLOSESTI PRODUSELE NOASTRE ?

Sunt multe motive pentru care iti recomandam sa devii distribuitor sau partener. Credem cu tarie in sistemele si echipamentele pe care le comercializam: le-am studiat, le-am testat, le-am pus in balanta cu produse deja existente din domeniul securitatii si am fost mai mult decat multumiti de rezultat.

Ne iubim orasul, il vedem ca pe o mare familie si vrem ca fiecare persoana se se simta in siguranta. Vrem sa ne asiguram ca expresia “videointerfoane Brasov” este sinonima cu claritatea imaginii si a sunetului, cu protectia, cu convingerea ca cei dragi sunt ocrotiti de un “ochi” inteligent. Vrem ca acelasi sentiment de protectie sa-l transmitem la nivel national si vechile interfoane sa fie inlocuite de videointerfoane.

Ne bucuram sa aducem pe piata romaneasca un produs inovator: difuzorul invizibil care este un dispozitiv cu ecran plat ce poate fi acoperit cu vopsea lavabila, tapet sau material textil, rigips, tencuiala si astfel poate fi “ascuns” si integrat in designul incaperii. Pe langa faptul ca este invizibil, sunetul propagat este uniform si imbatabil din punct de vedere calitativ.

Unde se pot folosi: cinema, teatru, muzee, mall-uri, locase de cult (biserici), institutii publice, birouri, sali de conferinta, hoteluri, centre SPA, sali de fitnes.

Enumeram alte cateva motive mai jos:

1. Consultanta este gratuita

Achizitionarea, instalarea si punerea in functiune de alarme, difuzoare invizibile sau interfoane (audio/video) poate fi provocatoare si pot pune in dificultate multa lume. Va stam la dispozitie cu toate detaliile necesare pentru gasirea celei mai bune solutii pentru dumneavoatra.

2. Produse in stoc, monitorizare flux

Suntem atenti sa avem mereu pe stoc produsele existente in site si sa acoperim toata gama de accesorii si consumabile necesare.

3. Garantie pana la 5 ani

In functie de tipul produsului si destinatia produsului oferim garantie de pana la 5 ani.

4. Produse de calitate superioara

Comercializam echipamente si tehnologii de ultima ora si de inalta calitate si cu destinatii si aplicari multiple, atat industriale cat si civile.

5. Preturi corecte

Scopul nostru este sa aducem si sa distribuim produse si tehnologii de ultima ora la un pret competitiv. Rulajul stocurilor asigura totodata si aprovizionarea cu ultimele noutati si tendinte in domeniul in care activam.

6. Echipamente usor de instalat/montat

Unul din avantajele sistemelor inteligente este faptul ca sunt usor de instalat si montat, beneficiul fiind dublu (usor pentru client, usor si pentru noi).

7. Beneficiari fericiti

Asa cum am specificat la inceput am testat sistemele pe care le gasiti pe siteul nostru. Am cerut mereu feed-back de la beneficiari pentru a urmari posibilele imbunatatiri pe care le-am putea aduce. Pana in prezent avem colaboratori si beneficiari incantati de sisteme montate. Scopul nostru este sa continuam pe aceasta linie.

8. Reduceri periodice la produse 

Suntem de parere ca fidelizarea clientilor se face si prin reduceri periodice, colaboratorii nostri vor fi instiintati asupra acestui aspect si vor beneficia de reduceri, bonusuri etc. Noi speram ca prin cele de mai sus v-am atras atentia si va provocam sa ne descoperiti mai bine prin produse, calitatea acestora si calitatea serviciilor oferite.

 

Autentificare Înregistrare