Interfoane Brasov – o masura de siguranta in plus

 

Nevoia de siguranta si control a crescut constant si a dus la dezvoltarea de noi produse destinate acestui sector. Din aceasta necesitate s-a “nascut” interfonul, cel din interiorul locuintei controleaza accesul celui din exterior.

Montarea de interfoane Brasov, mai ales in cazul blocurilor cu multe apartamente a fost mai mult decat benefica pentru toti locatarii. Fiecare a primit puterea de a decide accesul in casa scarii a celui care suna, a primit puterea a raspunde sau nu la apel si siguranta ca nimeni nu poate intra de bunavoie si dupa bunul plac in bloc daca nu locuieste acolo.

Interfoanele audio sunt unelte destinate tinetii la distranta a posibililor infractori. Fiecare cunoaste sentimentul de siguranta care il are atunci cand inchide usa scarii blocului fara ca cineva sa poata intra in urma sa sau cand refuza accesul necunoscutilor. Toti avem nevoie de un sentiment de siguranta, de un confort psihic.

Casilina Matsys importa si distribuie interfoane audio calitative, atat kit-uri complete cat si posturi de interior sau exterior si, bineinteles, toate accesoriile necesare.

Daca in cazul blocurilor cu apartamente a fost mai facila instalarea de interfoane Brasov de tip audio, in cadrul locuintelor rezidentiale au castigat teren interfoanele video. Cu siguranta nivelul de securitate este crescut, vocea fiind completatat de imaginea reala apelantului.

Videointerfonul nu este altceva este un “upgrade” facut interfonului de care s-ar putea bucura multi. Problema in cazul blocurilor de locuinte este numitorul comun la care trebuie sa ajunga toti proprietarii si stim cat de greu este acest lucru. La cum evolueaza lucrurile, se va ajunge in curand si aici.

Comercializam diverse modele de videointerfoane care pot satisface si cele mai exigente cereri. Cele mai cautate sunt kit-urile video echipate cu tot ceea ce este necesar instalarii sistemului. De asemenea, va punem la dispozitie separat si posturi de interior sau exterior cu toate accesoriile necesare pentru a crea un sistem complet personalizat.

Toate echipamentele noastre vin insotite de consultanta si sfaturi care sa va faca alegerea mai usoara. Folosim echipamente de calitate si oferim garantii. 

Bloc, casa, firma sau institutie? Interfoane Brasov este acel “must have” care poate face diferenta in fata posibililor raufacatori.