Conform dispozitiilor O.U.G. nr.34/2014, Cumparatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produsului achizitionat online pentru a-si exercita dreptul de retur al produsului fara a motiva decizia.  Acest termen de 14 zile este valabil doar pentru produsele achizitionate online.

Returul se face cu informarea scrisa a Vanzatorului. Produsele returnate trebuie sa fie exact in satrea in care au fost primite, intacte si cu etichetele si ambalajele originale. Taxa de livrare cade in sarcina cumparatorului.

Vanzatorul va suporta cheltuielile de transport doar daca:

  • Produsele prezinta defecte de fabricatie; 
  • Produsele livrate nu sunt conforme cu comanda (specificatii, cantitate etc.).

In cazul unui retur in care se doreste schimbarea produsului, Cumparatorul va suporta de asemenea cheltuielile de transport.

Nu pot returna produse atunci cand:

  • Cererea de returnare este facuta dupa scurgerea termenului de 14 zile;
  • Produsul returnat a suferit modificari fata de produsul livrat, este deteriorat de client;
  • Produsul a facut obiectul unei campanii sau comenzi comenzi speciale si aceasta a expirat;
  • Produsele sunt sigilate din motive de protectie a sanatatii

Curierul poate refuza ridicarea retulului atunci cand produsele nu sunt corect impachetate pentru livrare si manipulare si va mentiona acest lucru expres.
Vanzatorul se obliga se ramburseze suma aferenta returului in termen de 14 zile lucratoare, in contul bancar mentionat de client. Cele 14 zile se calculeaza din momentul procesarii si respectiv a acceptarii returului.