Alarma – cea mai buna arma impotriva hotilor

 

Asa cum ne spune si numele, solutiile inteligente de securitate reprezinta obiectul nostru principal de activitate. Siguranta persoanelor, protectia bunurilor si a spatiilor (locuinte, hale industriale, institutii) fac ca produlele pe care le comercializam sa fie unele de calitate superioara, studiate si abgradate continuu. Vrem sa fim recunoscuti printre distribuitorii de sisteme de alarma Brasov ca unii dintre cei mai seriosi, dedicati si, nu in ultimul rand, informati din punct de vedere tehnic.

In ultimii 200 de ani progresul tehnologic s-a desfasurat cu o viteza ametitoare. Daca in trecut era suficient sa ai un caine de paza care sa asigure minumul de protectie, acum exista sisteme inteligente care pot fi gestionate de pe un telefon mobil si de oriunde. Ne putem supraveghea bunurile, putem sa ne alimentam sentimentul de siguranta prin achizitionarea unei alarme de calitate.

Trebuie luat in calcul si faptul ca posibilii infractori au evoluat si ei. Cei mai multi dintre “practicantii” acestei “meserii” sunt atenti la tipurile de alarme cu care s-ar putea confrunta, isi fac “temele” si incearca sa gaseasca solutii pentru a pacali sistemul de protectie si alarmare. Acesta este doar unul din motivele pentru care vorbim de echipamente de calitate, de modele noi, actuale, de ultima tehnologie. Vrem sa ii tinem la distanta. Nu exista lucru care sa sperie mai tare un posibil infractor decat sunetul strident al unei sirene de alarma.

Tipuri de alarma:

  • fara fir (wireless)
  • cablata sau filara

In functie de destinatia locului protejat (civil sau industrial), noi va ajutam sa alegeti cea mai buna solutie pentru dumneavoastra, oferindu-va kit-uri complete gata pregatite pentru montaj. De asemenea, puteti achizitiona componentele separat, in functie de necesitatea spatiului protejat: centrale, sirene, senzori de miscare interiori si/sau exteriori, precum si diverse accesorii. Putem adapta toate acestea si compune un sistem, un kit personalizat pentru a asigura maximul de siguranta.

Pe langa alarme, va oferim toata gama de accesorii necesare realizarii unui sistem de maxima securitate: tastaturi digitale, telecomenzi, carduri, chei si taguri de armare, senzori de prezenta pentru aprinderea luminilor, contacte magnetice pentru protectia usilor si ferestrelor, receptoare radio, cititoare de proximitate, interfete de conectare, apelatoare telefonice, baterii reincarcabile, aplicatii GSM, etc

Fiecare componenta vine insotita de certificat de garantie. O garantie in plus o reprezinta faptul ca produsele sunt importate din Italia, suntem unici distribuitori ai brandurilor Lince si Elab, nume recunoscute in domeniul produselor destinate securitatii si protectiei. Un brand recunoscut in sisteme de alarma Brasov a devenit si CASILINA MATSYS SRL si lucrurile nu se opresc aici. Scopul nostru este sa oferim echipamente care sa fie in pas cu tehnologia, care sa nu permita brese de securitate si care sa tina posibilii infractori departe de lucrurile care conteaza pentru dumneavoastra.