Supravegere video – un “ochi” mereu deschis

"smart system solutions"

 

Nu putem vorbi despre solutii inteligente de securitate fara a aduce in discutie si sistemele de supraveghere video, sisteme complete care sa ofere celor care le folosesc superlativul in materie de siguranta.

Protectia familiei, a bunurilor, a afacerilor implica metode diferite de paza sau supraveghere. Daca pentru unii prezenta unui interfon , respectiv videointerfon, este suficienta, altii au nevoie de sisteme de alarma si sisteme de supraveghere video Brasov.

Prezenta unei camere de supraveghere exterioare atrage dupa sine ideea ca proprietarul este una din acele persoane care a luat toate masurile necesare pentru protectia bunurilor sale. De cele mai multe ori se intampla ca cei rau intentionati sa renunte la “actiune”, scopul principal al montarii unei astfel de camere fiind cel de preventie, de avertizare.

Pornind mai departe pe acest fir, un alt scop al camerei de supraveghere este acela de a capta informatii si a le stoca pe un DVR. Orice posibila actiune petrecuta in raza vizuala a camerei va fi inregistrata si stocata pentru a putea fi verificata ulterior. Important de retinut este ca acestea ofera o buna vizibilitate atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, raza de actiune a camerei fiind specificata in descrierea tehnica a produsului. Toate detaliile tehnice sunt importante, fiecare camera putand avea destinatie diferita, casnica sau industriala.

O camera de supraveghere interioara poate fi un “spion” fidel. Primim deseori in casele noastre oamneni care ne ofera servicii si care au acces la bunurile noastre (menaj, servicii de raparatii). Este important sa putem supraveghea ceea ce se petrece in case in afara prezentei noastre. Pentru cei cu copii mici care apeleaza la serviciile bonelor, o camera de supraveghere cu microfon este solutia cea mai buna pentru linistea parintilor si siguranta celor mici.

Casilina Matsys vine sa intampine aceasta cerinta comercializand camere de supraveghere Hikvision si Dahua, nume recunoscute international in domeniul supravegherii video. Indiferent daca va creati un sistem de supraveghere video Brasov pentru protectia locuintei sau aveti nevoie de un sistem complex cu mai multe camere, suntem aici sa gasim cea mai fiabila solutie pentru a preintampina o posibila infractiune. Putem crea sisteme complexe care se preteaza institutiilor publice sau private, indiferent de marimea spatiului care trebuie supravegheat.

Produsele oferite de noi vin ca un raspuns al cerereii clientilor nostri, vin ca un ecou al pietii sistemelor de securitate. Interesul nostru este sa importam sisteme inteligente, usor de montat si folosit si sa asiguram toate accesoriile necesare montajului sau inlocuirii unor parti din sistem la nevoie.

Un proverb romanesc spune ca “Paza buna trece primejdia rea”, de tot ceea ce este nevoie pentru a asigura o buna paza ne ocupam noi.